Om du vill byta eller lägga till en handläggare på ett uppdrag, klicka på intag i vänstermenyn i objektet och sedan på handläggare.

1. För att lägga till en till handläggare, klicka på knappen "Handläggare" och sök efter din kollega och "Hämta":

2. Börja med att välja Roll, sedan kan du skriva in en titel om du önskar, och välj sedan din kollega under texten Handläggare.

3. För att ta bort en handläggare klickar man på kugghjulet till höger och sedan "Ta bort".

OBS: Man kan enbart ha en ansvarig mäklare på objektet.

Om er licens har fler kontor behöver mäklaren/assistenten vara kopplad till samma kontor som objektet tillhör för att kunna läggas in som handläggare.