Publicera

Publicera projektet på hemsidan

Klicka på Projektbeskrivning i den övre menyn och efter det på Publicera i vänstermenyn och gå sedan vidare in i fliken Publicera:

Vissa av våra användare har olika vyer på denna del. Bilderna visar båda vyer. Följ den vy som ser ut som din egen A eller B.

Vi rekommenderar att alltid börja med att publicera till hemsidan.

För att publicera projektet klickar du på knappen "Publicera på hemsida".

Vill du publicera projektet och tillhörande objekt, behöver du först bocka i de objekt som du vill publicera längst ut till vänster.

När du bockat i de objekt du önskar publicera, klickar du på "Publicera på hemsida".

Klicka på knappen "uppdatera hemsidan" för att publicera projektet (med eller utan objekt).

Har du redan objekt som du vill ska visas i projektbeskrivningen på hemsidan så kan du bocka i rutan ute till höger i listan med objekt. Klicka sedan på knappen "uppdatera hemsidan" och "publicera projekt och valda objekt".

OBS: om du vill publicera projektbeskrivningen på Hemnet måste du ha objekt publicerade i projektet på hemsidan först.

Vill du ta bort objekt som du publicerat i projektet från hemsidan behöver du bocka i ute till höger på de objekt du vill avpublicera.

Klicka sedan på knappen "avpublicera på hemsida" och välj "avpublicera valda objekt i projektet".