Kontaktvägar innebär att ni på objektet har möjligheten att fylla i på vilket sätt säljaren fick kontakt med mäklaren, och även skapa en rapport.

Det första ni behöver göra är att lägga upp de olika kontaktvägarna.

För att komma åt era kontors- och företagsinställningar behöver ni ha adminbehörigheter. Om ni inte ser dessa inställningar under er profil ber vi er kontakta någon på ert kontor med dessa behörigheter alternativ kontakta Mspecs support.

1. Gå till er profil uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Klicka på era "Företagsinställningar".

3. Fäll ut fliken "Företagets inställningar".

4. Skrollar ner tills ni ser "Visa avancerade inställningar", klicka på pilen.

5. Skrollar ner tills ni ser "Kontaktvägar"

6. Klicka på "Lägg till" för att skapa en ny kontaktväg.

7. Skriv in kontaktvägen och klicka på "Lägg till" för att spara den.

Om ni skulle vilja dölja en kontaktväg, klickar ni upp den och bockar i rutan "Inaktiverad".

Nu kan ni lägga till kontaktvägen på ert objekt.

1. Gå in på objektet ni arbetar med.

2. Klicka på "Intag" i vänstermenyn.

3. Fäll ut fliken "Uppdrag".

4. Skrolla sedan ner tills ni ser "Säljarens kontaktväg" på högersidan.

5. Klicka i rullgardinen och välj kontaktvägen er säljare använde sig av.

Skapa en kontaktvägsrapport.

1. Gå till flödesvyn i Mspecs, den första sidan ni hamnar på när ni loggar in.

2. Klicka på "Rapporter".

3. Välj fliken "Kontaktvägsrapport".

4. Fyll i från vilket datum du önskar ta en rapport.

5. Klicka sedan på "Skapa Excelrapport".

6. Nu kommer en Excel-fil skapas med alla objekt där ni fyllt i en kontaktväg.