Uppgifterna är preliminära och kan komma att ändras.

Nya funktioner/förbättringar:

• Bokning av visning via hemsida - Tydligare dubblettkontroll när kontakten befinner sig i karantän
  • Budgivning - "Lägg till bud" - Nu syns även mobilnumret intill budgivarens namn.
  • Filer - Fler kategorier.
  • Filer - Varning om man försöker sätta fastighetsutdraget som publikt.
  • Kontakter - Enklare inmatning av företag efter sökning.
  • Kontorsinställningar - Nytt fält för kontorets e-postadress.
  • Lantbruk - Areal - Kryssrutor för att bocka i "publik" och "visa på marknadsdokument" direkt i listan.
  • Lantbruk och kommersiella - Förbättringar i objektsbeskrivningen samt närområdets bild.
  • Marknadsvärdering - Diverse förbättringar.

Åtgärder

• Dokumenthantering - Nu fungerar användandet av specialtecken.
  • Fristående fakturor - Uppgifter från kontorsinställningar följer nu med.
  • Fönsterskylt -  Rättning av snabbfakta i fönsterskylt.
  • Kommersiella - Objektsbeskrivningen hämtar nu information ifrån "sammanställning hyresgästlista" istället för direkt från hyresgästlistan
  • Listor - Kommande visningar - Ny sortering av visningslistan.
  • Ny kontakt (GDPR) - Nu kan du "glömma" kontakt.
  • Närområde - Kartan utgår nu får kontorets adress om ingen att är sagt.
  • Visningsdetaljer - Nu syns alla spekulanter bokade på visningarna direkt i listan.
  • Visningsuppföljning - Nu fungerar mejlfunktionen i kommunicera (BETA).