I fliken visningsdetaljer kan man se vilka spekulanter man har som bokade på en visning. Där går det även att bocka av en spekulant som är bokad på en eller flera visningstider. Man kan även välja att bocka i om spekulanten deltog på visningen eller ej.

1. När du öppnar upp din inlagda visning som ligger i framtiden så kommer det inte att synas en "Deltagit" ruta bakom spekulanternas namn. Detta är för att visningstiden måste ha startat. Så i exemplet nedan kommer rutan att synas först den 1/10 kl 13:30.

2. När visningstiden har startat som i exemplet nedan kommer "Deltagit" rutorna att synas framför varje spekulant.

3. I visningsuppföljning kan du öppna upp spekulantens visningsuppföljning genom att klicka på boxen som dyker upp när du markerar över pilen.

4. Här får du en tydlig bild över vilka/vilken visning spekulanten deltagit på samt vilken kommande som den är bokad på. Skulle spekulanten behöva avboka en kommande visning så klickar du på "Avboka". Väljer spekulanten sedan att boka på nytt klickar du på "Boka"