I den här manualen går vi igenom allting ni behöver veta kring publicering till marknadsplatsen Boneo.

Hur och var hittar jag ID-numret på objektet?

För att nå det specifika ID:t för ett objekt öppnar ni önskat objekt och kikar i URL:en.

Det finns även ett uppdragsID på vardera objekt, det hittas på följande sätt:

Klicka in er på ett objekt.

1. Klicka på fliken Intag i vänstermenyn.
  2. Fäll ut fliken Uppdrag.
  3. Till höger ser ni ”UppdragsID”.

Vad krävs i Mspecs för att en bostad skall publiceras på Boneo?

• Ni måste ha ett konto samt en koppling mellan Boneo & Mspecs – om ni inte har detta kontaktar ni support@mspecs.se.
  • När kopplingen är skapad krävs ingenting mer än att publicera ”som vanligt”, vi visar här nedan, steg för steg, hur en publicering går till.

För att publicera ett objekt på Boneo följer ni stegen nedan:

1. Gå in på objektet ni vill publicera och klicka på fliken Marknad i vänstermenyn.
  2. Fäll därefter ut fliken Publicera.
  3. Börja alltid med att publicera er annons till er hemsida innan ni publicerar den till någon av de andra marknadsplatserna.
  4. Klicka därefter på kugghjulet i Boneo-rutan och publicera som.

Vad krävs i Mspecs för att en bostad skall avpubliceras från Boneo?

För att avpublicera ett objekt från Boneo följer ni stegen nedan:

1. Gå in på objektet ni vill avpublicera och klicka på Marknad i vänstermenyn.
  2. Fäll ut fliken Publicera.
  3. Klicka på kugghjulet i Boneo-rutan.
  4. Klicka därefter på Avpublicera.

Vad krävs i Mspecs för att en ändring i annonsen skall dyka upp på Boneo?

För att uppdatera ett redan publicera objekt på Boneo följer ni stegen nedan:

1. Gå in på ert objekt, klicka på Marknad i vänstermenyn.
  2. Fäll ut fliken Publicera.
  3. Klicka därefter på Uppdatera i Boneo-rutan.

Hur publicerar jag ett objekt som såld till Boeno?

För att publicera ett objekt som sålt på Boneo följer ni stegen nedan:

1. Gå in på ert objekt, klicka på Marknad i vänstermenyn.
  2. Fäll ut fliken Publicera.
  3. Klicka på kugghjulet i Boneo-rutan.
  4. Klicka därefter på Publicera som
  5. Såld

Om ni redan avpublicerat objektet kan ni istället klicka på

1. Kugghjulet i Boeno-rutan.

2. Publicera som såld

3. Såld

Hur når jag länken till mitt objekt när ett objekt är publicerat?

För att komma till din publicerade annons följer ni stegen nedan:

1. Gå in på ert objekt, klicka på Marknad i vänstermenyn.
  2. Fäll ut fliken Publicera.
  3. Klicka på kugghjulet i Boneo-rutan.
  4. Därefter klickar ni på Öppna (nytt fönster).