En signatur för "Godkännande/Makegodkännande" finner ni som en dold paragraf i exempelvis köpebrevet. Här kommer en manual hur ni lägger till ett godkännande på er säljare och hur ni öppnar det  dokumenten.

1. Börja med att klicka på säljare i ditt objekt.
2. Klicka upp säljarens kontaktkort.
3. Scrolla ned till "Samtycke" och klicka på det blå pluset i högra hörnet.

4. När du klickat på det blå pluset, fyll då i namn på personen som ska lämna godkännande och spara på den gröna knappen.

5. Öppna exempelvis Köpebrevet, klicka på visa dolda paragrafer via paragraftecknet uppe till höger.
6. Scrolla ned till Godkännande och markera paragrafen via kvadraten till höger om den gula rutan. Bocka i Visa paragraf.

7. Resultatet blir då ett Godkännande som visas i köpebrevet.