Release 1.9.36b

Nyheter:

E-signering

Nu går det att skicka Mäklarjournalen, Likvidavräkning, budförteckning via Verified för e-signering.

Klicka på "E-signatur" på respektive dokument för att skicka dokumentet.

När dokumentet är skickat kommer en stämpel finnas högst uppe i journalen om att E-signering pågår.

När dokumentet är signerat visas det enligt nedan:

Här hittar ni mer information om hur ni använder e-signering i Mspecs.

Objektsbeskrivningen

Fler inställningar finns nu i sidomenyn. Nya funktioner är bland annat att ni nu kan skapa PDF med QR-kod och att ni nu kan ha snabbfakta på förstasidan och att grunddata kan börja på egen sida. Vi har även gjort layoutförbättringar.