Pluginet hjälper er integrera er Wordpress hemsida mot Mspecs. Pluginet innehåller inga vyer utan är endast en koppling för att hantera publicering av data.

Länk till Wordpress plugin: https://github.com/mspecs/wp-api-plugin/releases

Länk till php-docs: https://mspecs.github.io/wp-api-plugin/

Länk till exempel på listvy respektive Objektsvy: https://github.com/mspecs/wp-api-plugin/tree/main/examples

Kom igång

• Ladda ned senaste versionen av pluginet från följande hemsida: https://github.com/mspecs/wp-api-plugin/releases och installera i din wordpress-instans.
  • Aktivera pluginet och kopiera värdet för fältet "webhook url":
  • Skapa upp en "authentication token" inne i Mspecs företagsinställningar genom att klicka på den blå knappen "Skapa token" (Företagsinställningar -> Avancerade inställningar): För att kunna trycka på knappen krävs det att fälten "Publicerings-Url" och Hemsida är populerad. Fyll i:
    •  PubliceringsUrl med värdet från "Webhook-Url" i steg 2.
    • Fältet hemsida populeras med din hemsidedomän samt en markör för en JWT-token: (https://dindoman.se/{{token}}). Hemside-värdet används som en mall för att länka användaren till hemsidan när objekt är publicerade.
  • Tryck även på knappen "skapa" under "Webhook secret", detta leder till att två nya fält visas upp i gränssnittet. Kopiera fältvärdet för "Authentiseringstoken" och spara det i plugin-inställningarna för fältet "AccessToken" (se bild 1),

• Slutför kopplingen till Mspecs genom att klicka: "Generate Webhook secret", i plugin-inställningarna.

Publiceringar sker sedan från sektionen Publicera under marknadsfliken (klicka på kugghjulet för att välja publiceringsalternativ)

Övrigt