Följ dessa steg för att skapa en försäljningsrapport.

OBS. för att en försäljning ska komma med i rapporten samt statistiken måste provision samt kontaktsdatum vara inlagt på objektet.

1. Klicka på rapporter

2. Försäljningsrapport

3. Här kan man sortera beroende på vad man vill få fram rapport på.

Gruppera på bostadstyp, mäklare eller adress. Välj på kontraktsdatum, provision betaldatum eller tillträdesdatum. Sedan måste du välja en tidsintervall som du vill filtrerar "från" och "till" vilket datum.

4. När du valt vad som visas så klickar du på "skapa Försäljningsrapport"