Följ dessa steg nedan för att aktivera Bopiedia på ditt kontor. Börja med steg 1 om du ej har något kontor inlagt under kontorsinställningar. Om du har ett kontor inlagt börja på steg 2.

1.  Har man inget kontor inlagt under kontorsinställningar, börja med att följa stegen i denna länk. Snabbstarta - Nytt kontor. Se till att det finns ett kontor på licensen. https://support.mspecs.se/support/solutions/articles/13000044697-snabbstart-nytt-kontor

2. När ni lagt till ett kontor kontakta Mspecs support för att få hjälp att föra in objekten på kontoret. Maila oss på support@mspecs.se

3. Aktivera sedan tjänsten under kontorsinställningar - välj kontor - tjänster - klicka på det blå pluset - välj Bopedia steg 1 av 2, bocka ej i kontorskoppling. Aktivera sedan Bopedia steg 2 av 2, bocka ej i kontorskoppling. Båda tjänsterna ska vara aktiverade. Följ bilderna nedan:

4. Gå nu in på kontoret igen och säkerställ att koordinaterna stämmer. Fliken hemsida.

Se bilder nedan: